Meer resultaten voor groene lening

 
groene lening
NewB Groene Kredieten NewB.
Groene kredieten voor jouw duurzame projecten. Met de groene kredieten van NewB kan je projecten financieren die een positieve impact hebben op onze planeet en samenleving. Leningen voor renovatiewerken die voor ten minste 70% bijdragen aan de energieprestatie van een gebouw.
Vlaamse Energielening Intercommunale van de Ontwikkeling van de Kempen IOK.
Via Energiehuis Kempen kan je zonder bijkomende kosten renteloos een lening afsluiten voor energiebesparende investeringen aan je woning. Renteloos betekent dat je een jaarlijks kostenpercentage JKP hebt van 0%. De energielening is een lening op afbetaling consumentenkrediet. Het bedrag van de maandelijkse afbetaling kan je eenvoudig berekenen.
Groene lening: voordelig investeren - Crelan.
De ECO-energiefinanciering is een voordelige lening op afbetaling voor energievriendelijke investeringen. Ze is specifiek bedoeld voor.: Investeringen in groene energie zonneboiler, fotovoltaïsche panelen, warmtepomp, geothermische energie. Isolatie dak, muren, vloeren, isolerende beglazing. Plaatsing van thermostatische kranen en -schakelaars. De rente op een ECO-Energiefinanciering is laag en in sommige gevallen ook fiscaal aftrekbaar.
Renovatielening Argenta. Argenta. Argenta. Argenta Homepage.
Sparen en beleggen. Spaarrekening voor particulieren. Spaarrekening voor rechtspersonen. Alles over sparen en beleggen. Aan de slag. Starten met beleggen. Starten met pensioensparen. Terug naar hoofdmenu. Lening voor studies, reizen, andere. Alles over lenen. Bereken in 1 minuut. Je hypothecaire lening. Je persoonlijke lening. Terug naar hoofdmenu. Alles over verzekeren. Bereken in 1-2-3. Je familiale verzekering. Schade aan je woning. Download onze app. Kantoor in de buurt. NL Nederlands FR Français. Is je huis voldoende geïsoleerd en comfortabel? Maak er werk van met onze renovatielening. Bekijk samen met jouw kantoorhouder hoe jouw renovatielening eruit kan zien. Vul het formulier in. We nemen zo snel mogelijk contact met jou op. Je telefoonnummer optioneel. Door dit formulier te versturen, geef je Argenta informatie die gebruikt wordt om contact met jou op te nemen en je beter van dienst te zijn. Meer informatie vind je in het privacybeleid van Argenta. Op deze pagina. Maak een simulatie. scroll naar links. scroll naar rechts. Waarom een renovatielening? Lenen tegen een scherp tarief. Ecologische renovatielening tegen 170, % 1. Renovatielening tegen 295, % 2. Extra voordelig tarief! Heeft minstens 50 % van je renovatie als doel om energie te besparen of je huis veiliger te maken?
Geld lenen voor energiebesparing.
Soms kun je voor energiebesparende maatregelen gebruikmaken van meerdere leningen. Sluit je bijvoorbeeld de maximale Duurzaamheidslening van de gemeente af, dan kun je ook nog een lening bij GreenLoans regelen. Soms is een lening te combineren met een subsidie. Of toch met eigen geld? Nu de spaarrente zeer laag is loont het om spaargeld te gebruiken voor energiebesparende maatregelen. Voorlichtingsorganisatie Milieu Centraal rekende uit dat het rendement van bijvoorbeeld spouwmuurisolatie vergelijkbaar is met een rente van 10 op een spaarrekening. Twijfel je wat je gaat doen met je spaargeld: sparen, aflossen, beleggen of investeren in energiebesparende maatregelen? Ga dan naar de rekenhulp 'Sparen, aflossen of beleggen'' van Startpunt Geldzaken. Kan ik de hypotheekrente voor de verbouwing aftrekken? Word ik ondernemer voor de btw na aankoop van zonnepanelen? Hoe betaal je duurzame maatregelen? Energiebesparende maatregelen kun je financieren met spaargeld, subsidie, een duurzame hypotheek of een groene lening. Lees het artikel uit Eigen Huis Magazine. Lees het artikel. Hoe financier je verduurzaming? Er zijn verschillende manieren hoe je de maatregelen om je woning te verduurzamen kunt financieren. Ontdek binnen een paar minuten wat het beste past in jouw situatie.
Energieleningen, Groene Leningen Vergelijken Financus.
Het moet een win-win situatie opleveren: mensen die verbouwen of renoveren kunnen goedkoop lenen, en de overheid ziet een evolutie naar een energiezuiniger Vlaanderen. We gaan in op de procedure van het aanvragen van een energielening via het zogenaamde Energiehuis, en vermelden de voornaamste voorwaarden om in aanmerking te komen. De definitieve goedkeuring gebeurt dan door het Vlaams Energieagentschap. We maken ook de brug naar het beleid van de vroegere groene lening. Groene leningen en rentes vergelijken.
Vlaamse Energielening Kortrijk.
Lening 0%: prioritaire doelgroep. Daarnaast kan ook de prioritaire of kwetsbare doelgroep een energielening afsluiten tot 15.000 euro, terug te betalen over termijn van 10 jaar, intrest 0%. Ook in 2019 en daarna kan deze doelgroep nog een energielening afsluiten.
Energielening Vlaanderen.be.
De aanvraag houdt rekening met het inkomen van 3 jaar eerder voor energieleningen 2021. Naast de prioritaire doelgroep hebben ook personen met exclusief nachttarief recht op een renteloze energielening. Personen uit de bovenstaande doelgroepen kunnen bovendien gratis ondersteuning krijgen om te bepalen welke werken moeten worden uitgevoerd, prijsoffertes aan te vragen, een aannemer te kiezen, de werken op te volgen, en premies of subsidies aan te vragen. Niet-commerciële rechtspersonen en coöperatieve vennootschappen. Niet-commerciële rechtspersonen en coöperatieve vennootschappen scholen, ziekenhuizen, vzws, kunnen tot eind 2020 een Energielening aanvragen voor maximaal 15.000 euro, aan een intrestvoet van 1, terug te betalen op 10 jaar. Vanaf 2021 wordt deze energielening renteloos ter beschikking gesteld intrestvoet van 0.
Groene lening van 160 miljoen euro voor ORES Engineeringnet.
Groene lening van 160 miljoen euro voor ORES. Groene lening van 160 miljoen euro voor ORES. ORES sloot onlangs een groene lening van 160 miljoen euro af bij BNP Paribas Fortis. Hiermee zullen een aantal groene projecten geheel of gedeeltelijk gefinancierd worden.
Kies voor hernieuwbare energie en energie-efficiëntie AGION.
Tot nu toe zijn met deze leningen voor 27 686m aan zonnepanelen geïnstalleerd op de schoolgebouwen in het gesubsidieerd vrij en officieel onderwijs in Vlaanderen. Het toepassingsgebied van deze leningen werd al uitgebreid naar verschillende investeringen in hernieuwbare energie: zonnepanelen, zonneboilers, warmtepompen, warmtekrachtkoppelingscentrale WKK-centrale.,

Contacteer ons