Meer resultaten voor aftrekbaar

 
aftrekbaar
Zijn notariskosten aftrekbaar? - De BelastingBespaarders.
Zijn notariskosten aftrekbaar? Ja: De notariskosten voor het afsluiten van een hypotheek zijn aftrekbaar. Na het kopen van een woning is het altijd de vraag welke financieringskosten wel aftrekbaar zijn voor de belastingaangifte en welke financieringskosten niet aftrekbaar zijn. Ook bij het verkopen van een woning zijn er notariskosten aftrekbaar.
Particuliere gift - wat is aftrekbaar van de belasting?
Hoeveel van uw gift aftrekbaar is voor de belasting en wat de gift u daardoor uiteindelijk gaat kosten, kunt u hier berekenen. U kunt de aftrek ook berekenen als u naast deze gift dit jaar nog meer giften doet. En u kunt berekenen hoeveel u extra kunt geven als u het belastingvoordeel ook schenkt aan het goede doel.
Zijn zorgkosten aftrekbaar bij de aangifte inkomstenbelasting? ANBO. ANBO logo. ANBO logo. ANBO logo.
Specifieke zorgkosten zoals dieetkosten, kosten voor hulpmiddelen, kosten voor medicijnen of reiskosten voor ziekenhuisbezoek, zijn fiscaal aftrekbaar. Klik hier voor een volledig overzicht van de kosten die aftrekbaar zijn.Daar vindt u ook een overzicht van de voorwaarden voor de aftrek.
Zijn de onderzoeken van Prescan zakelijk aftrekbaar? Prescan.
Home Veelgestelde vragen Zijn de onderzoeken van Prescan zakelijk aftrekbaar? Zijn de onderzoeken van Prescan zakelijk aftrekbaar? Ja, preventief medisch onderzoek zoals de bodyscan is voor ondernemers vaak aftrekbaar voor de belasting. Om in aanmerking te komen voor aftrek van de ficus, moeten de onderzoeken in het belang van de voortzetting van de onderneming zijn.
Scheidingskosten: Kosten die aftrekbaar zijn voor de belasting bij scheiding.
Je ontvangt alimentatie. Maak je proceskosten, reiskosten, incassokosten en/of advocaatkosten om partneralimentatie te verkrijgen, te behouden of te verhogen? Die kosten zijn aftrekbaar van de inkomstenbelasting. Het bedrag dat je je advocaat of mediator betaalt om andere zaken van de echtscheiding te regelen, zoals de boedelverdeling, is niet aftrekbaar.
Let op de lijfrente-aftrek bij je belastingaangifte: NN.
Dan kun je dit meerdere bedrag niet aftrekken bij je belastingaangifte. Het is belangrijk dat je dan actie onderneemt, anders betaal je later namelijk wél belasting over de uitkeringen van dit geld. In ons blog Een vergissing gemaakt bij je lijfrente-aftrek.
Tandartskosten aftrekbaar Samenwerkende Tandartsen.
Indien u het eigen risico nog niet heeft opgemaakt en u maakt kosten, is het gedeelte van uw eigen risico niet aftrekbaar van de inkomstenbelasting. Eigen bijdrage aftrekbaar? Wanneer u wel een vergoeding ontvangt van uw zorgverzekering maar een eigen bijdrage van toepassing is, is dit niet aftrekbaar van de inkomstenbelasting.
Alles over aftrekposten - Nibud - Nationaal Instituut voor Budgetvoorlichting.
Neemt u dit bedrag op in uw nieuwe hypotheek, dan is de rente over dit bijgeleende bedrag niet aftrekbaar. De hypotheek waarover u de rente mag aftrekken, mag niet hoger zijn dan de aankoopprijs van uw nieuwe woning min de overwaarde van uw oude woning.
Zijn asbestkosten fiscaal aftrekbaar? 2021 Kosten-Asbest.nl.
Gratis tot 4 offertes in je mailbox? Zijn asbestkosten fiscaal aftrekbaar? Asbestkosten zijn meestal een overwachte kostenpost. Omdat de overheid in het kader van de volkgezondheid gebaat is bij zoveel mogelijk asbestverwijdering, zijn er verschillende financiële regelingen in het leven geroepen.
Belastingen; welke zorgkosten zijn aftrekbaar? MantelzorgNL.
Wie veel zorgkosten heeft, kan deze mogelijk aftrekken van de belasting. Daarvoor is het wel nodig om aangifte te doen. Vrijwilligers kunnen je daarbij helpen. Ben je niet verplicht om jaarlijks belastingaangifte te doen? Dan loont het om het vrijwillig te doen.

Contacteer ons